Nota legal

Dades de l’empresa

En compliment de l’article 10 de la Ley 34/2002, d’ 11 de juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, a continuació s’exposen les dades de l’empresa.

Denominació Social: PitBox Centro del Automóvil S.L.

NIF / CIF: B 65789414

Domicili Social: C/Turó de les Perdius, 17, 08186 – Lliçà d’Amunt (Barcelona).

Telèfon: 93 8714654

Propietat Intel·lectual

El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els sons, les animacions, el software, els texts, així com la informació i els continguts que es recullen en aquest lloc web estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. i no es permet la reproducció i/o publicació, total o parcial, del lloc web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, difusió, ni modificació, transformació o descompilació, ni altres drets reconeguts legalment al seu titular, sense el permís previ i per escrit del mateix, PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L.

L’usuari, única i exclusivament, pot utilitzar el material que apareix en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb finalitats comercials o per a incórrer en activitat il·lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expressament reservats per PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L.

PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. velarà tant pel compliment de les anteriors condicions com per la deguda utilització dels continguts presentats dins les seves pàgines web, exercint totes les accions civils i penals que corresponguin en el cas d’infracció o incompliment d’aquests drets per part de l’usuari.

Protecció de dades de caràcter personal

En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida dins la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de Datos de Carácter Personal (LOPD), que té com objectiu garantir i protegir, en el que implica al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. informa als usuaris que en present lloc web les dades que ens comunica en aquest formulari s’inclouran dins d’un fitxer inscrit a l’ Agencia Española de Protección de Datos que té com a finalitat retindré totes les dades necessàries pel correu de contacte.

El responsable del fitxer és es PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. amb domicili al en Carrer Vulcà, 27, La Garriga, 08530, Barcelona, Tel i Fax: 938714654. En aquesta mateixa adreça podrà exercir el seu dret d’accés, modificació, oposició i cancel·lació de dades, o bé d’alguna de les següents formes: enviament d’un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., per telèfon al 938714654, o per fax al 938714654.

Varis

A.- PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. utilitza cookies que quedaran emmagatzemades a l’ordinador. Les cookies són petits arxius que el nostre ordinador envia al seu, però que no ens proporcionen informació ni sobre el seu nom, ni sobre cap dada de caràcter personal seu. Quan l’usuari es troba navegant per la pàgina web de PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. el servidor on es troba allotjada reconeix automàticament l’adreça IP del seu ordinador, el dia i l’hora en el que comença la visita, en la que abandona la visita així com informació sobre les diferents seccions consultades. Es necessari que el servidor disposi d’ aquestes dades per a poder comunicar-se i enviar-li la petició realitzada i que a mitjançant el navegador es pugui veure en pantalla.

B.- PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda en el lloc web, així com la seva configuració o presentació.

C.- PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. es compromet a través d’aquest mitjà a NO REALITZAR PUBLICITAT ENGANYOSA. A aquests efectes, pet tant, no seran considerats com a publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar-se dins el contingut de les diferents seccions de la web de PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L., produïts com a conseqüència d’un manteniment i/o actualització incomplerta o defectuosa de la informació continguda en aquesta secció. PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. , com a conseqüència del esmentat en aquest apartat, es compromet a corregir-ho en el moment que tingui coneixement d’aquestes errades.

D.- PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. es compromet a NO ENVIAR COMUNICACIONS COMERCIALS SENSE IDENTIFICAR-LES COM A TALS, conforme a lo disposat dins la Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y de comercio electrónico. A aquests efectes no serà considerat com a comunicació comercial tota informació enviada ALS CLIENTS de PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. sempre que aquesta tingui com a finalitat el manteniment de la relació contractual existent entre client i PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L., així com el desenvolupament de les tasques d’informació, formació i altres activitats pròpies del servei que el client té contractat amb l’empresa.

E.- PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. no es fa responsable de l’incompliment de qualsevol norma aplicable en que pugui incórrer l’usuari en el seu accés al lloc web i/o en l’ús de les informacions contingudes en el mateix.

F.- PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. no serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se, qualsevol que sigui la seva naturalesa, que es derivin de l’ús de la informació, de les matèries contingudes en aquest web i del programari que incorpora. Els enllaços (links) i hipertext que possibilitin, a través del lloc web, accedir a l’usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. ; aquesta entitat no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de quins foren els efectes que poguessin derivar-se d’aquesta informació.

G.- PITBOX CENTRO DEL AUTOMÓVIL S.L. no es fa responsable de l’ús il·legítim que terceres persones puguin fer dels noms de marca, noms de producte, marques comercials que, no essent propietat d’aquesta entitat, apareguin en el present lloc web. Tampoc es responsabilitza de la integritat, veracitat i licitud del contingut dels enllaços a webs a les que pugui accedir-se des del present lloc web.

H.- En definitiva, l’Usuari és l’únic responsable de l’ús que realitzi dels serveis, continguts, enllaços (links) i hipertext inclosos en el lloc web.